grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de Tefeci Operasyonu : 8 Gözaltı

Kırşehir'de jandarmanın düzenlediği operasyonda, tefecilikle haksız kazanç elde ettikleri öne sürülen 8 şüpheli gözaltına alındı. Zanlıların ev ve iş yerlerinde yapılan baskınlarda, çok sayıda çek, senet ve çeşitli yazılı evrak ele geçirildi.

Asayiş Yayın: 26 Ağustos 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 26.08.2023 00:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
Google News

Kırşehir'de jandarmanın tefecilere yönelik düzenlediği operasyonda 8 şüpheli gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kent merkezi ile 3 ilçede tefecilikle haksız kazanç elde ettikleri öne sürülen zanlılara yönelik çalışma yaptı. Haksız kazanç sağlamak için yüksek faizle para vererek vatandaşları mağdur ettikleri öne sürülen zanlıların ev ve iş yerlerine eş zamanlı baskın düzenlendi. Adreslerdeki aramalarda, çok sayıda çek, senet ve çeşitli yazılı evrak ele geçirildi, 8 zanlı gözaltına alındı. Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.