grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Muhtar Olmak Mahalleye Vizyon Katmaktır

Uzun yıllardır Kırşehir'de esnaflık yapan ve emekliye ayrıldıktan sonra uzun bir süre Ahi Evran mahallesinde inzivaya çekilen Vedat Okatan, Mahalleye olan ilgisizliğe dayanamayarak, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak seçimlerde Muhtar Adayı oldu

Gündem Yayın: 15 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 15.03.2024 00:05:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Muhtar Olmak Mahalleye Vizyon Katmaktır

Uzun yıllardır Kırşehir'de esnaflık yapan ve emekliye ayrıldıktan sonra uzun bir süre Ahievran mahallesinde inzivaya çekilen Vedat Okatan, Mahalleye olan ilgisizliğe dayanamayarak, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Ahievran Mahallesi Muhtarlığına aday olduğunu açıkladı. Okatan, gazetemizi ziyaret ederek muhtar olduğu taktirde, Ahievran Mahallesi'nin vizyon bir mahalle olması için var gücü ile çalışacağını söyledi.

 Mahallenin her kesimindeki vatandaşları ile bire bir ilgilendiğini, sadece seçim sürecinde değil, görev alacağı süre boyunca çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağını ifade eden Okatan, zaman gözetmeksizin ulaşılabilir muhtar olacağını ve mahalle halkı için var gücü ile çalışacağını söyledi.

  Çocukluğundan beri Ahievran Mahallesi’nde ikamet ettiğini ve mahalle halkını yakından tanıdığını ifade eden Okatan; “Ben çocukluğumdan beri Ahievran Mahallesi'nde oturuyorum, evli 3 çocuk babasıyım, amacım mahalleme hizmet, birileri gibi Muhtar olupda mahallelime sırtını dönenlerden olamam, sorunlarına muhatap bulamayan mahallelimle resmi makamlara gidip beraber çözüm aramak.

Mahallelerimden gelen aday ol taleplerine kayıtsız kalamazdım. Aday olmaya karar verdim. Ancak mahallemin istemesine rağmen çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağım. Çok güzel de bir aza ekibim var. Mahallemin her kesiminden her biri saygın ve değerli insanlar. Bu iş ekip işi, ekibimle beraber başaracağız.

Bu göreve talibim bütün mahallemin desteğini bekliyorum. Amacım mahallemi atıl mahalle bakışından vizyon mahalle haline getirmek. Neden mahallemizde prestij mahalle, olmasın? Hangi aday, Vedat kardeşiniz kadar sizlerle beraber sorunlarınıza çözüm arar? Sadece seçim döneminde sizlerin ve mahallenin sorunlarını hatırlayan bir muhtar mı olsun istersiniz, yoksa mahallenin sorununu kendi sorunu bilen, her derdinizde ulaşabileceğiniz Vedat Okatan gibi dürüst adil bir muhtar mı istersiniz. Göreve seçilmem durumunda mahallede halkımın ulaşmasını kolaylaştırmak amacıyla muhtarlık bürosunda sizlere hizmet etmekten gurur duyacağım. Şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.