grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de Hangi Proje Öncelikli Olarak Hayata Geçirilsin

Kırşehir Belediyesi, ''Benim Şehrim Benim Fikrim Projem'' adıyla yeni platformu hayata geçirdi. Platformda ilk etapta 4 ayrı proje oylamaya sunuldu.

Gündem Yayın: 29 Eylül 2023 - Cuma - Güncelleme: 29.09.2023 00:16:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nun göreve gelmeden önce hazırladığı projelerden biri olan “Benim Şehrim Benim Fikrim Projesi”, 26 Eylül 2023 tarihinde dijital ortamda faaliyete geçti. Kırşehir Belediyesi’nin kurduğu Dijital Katılımcı Bütçe Proje Oylama Plâtformu, 2023 yılında Kırşehir’de ilk kez hayata sunulan bir dijital demokrasi aracı olarak dikkatleri üzerine çekiyor.

Kırşehirlilerin hizmetine sunulan bu uygulamaya https://benimfikrim.kirsehir.bel.tr/ adresinden girilip projeleri incelenebiliyor ve belirtilen oylama tarihleri (25 Eylül-8 Ekim) süreci içinde uygulanması istenilen projelere dijital oy verilebiliyor.Başkan Ekicioğlu, Türkiye’de çok sayıda belediyenin uyguladığı bu proje kapsamında, Kırşehirlileri dijital demokrasi aracı olarak oluşturulan sisteme girerek oy kullanmaya davet etti.

 

İLK ETAPTA 4 PROJE İÇİN ANKET BAŞLATILDI

Benim fikrim benim projem platformunda ilk etapta 4 projeden hangisinin öncelikli olara hayata geçirilmesi amacıyla oylama gerçekleştiriliyor.Oylamada ; Başarılı öğrencilere yaz kampı projesi, Hobi Bahçeleri, Jeotermal Seracılık ve Kervansaray Mahallesi Dere Islahı gibi projeler bulunuyor. Katılımcılar projenin altında bulunan oy ver butonuyla tercihini belirtiyorlar. Ayrıca platform üzerinden iletişim kurularak proje önerileri kabul ediliyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.